Halloween žurka u Fabrici zabave

Drugari, osmislite super maske, nabacite osmehe i pripremite se za najveseliju Halloween žurku u Fabrici zabave! Čekamo vas 31.oktobra od 18h, da se družimo uz naše animatore, zasladimo na slatkom stolu, pijemo sokiće, biramo naj-maske…Nabavite ulaznice na vreme jer je broj mesta ograničen! (karte po ceni od 700 RSD kupuju se u igraonici)

Radionica „Šta ću biti kad porastem“ u Fabrici zabave!

Drugari, od 2. do 7. oktobra, dok traje Dečja nedelja, svakog dana od 17 do 20h družite se, maštajte i zabavite na tematskoj radionici u vašoj Fabričici! Čekamo vas.

Letnje radno vreme

Dragi drugari, OD SUTRA, 05.06., prelazimo na letnje radno vreme 😊🏖☀️
PONEDELJAK: od 17:00 do 21:00
OSTALI DANI : od 10:00 do 14:00
i
od 17:00 do 21:00

Rio de Fabrika

Kažu da se ljudi u Brazilu najbolje i najbezbrižnije zabavljaju! Donosimo karnevalski duh u vašu omiljenu Fabriku Zabave 9.3.2017. od 18 h.Uživajte u spektaklu sa suvim ledom,led robotima i svetlećim krilima uz mnooooogo,mnogo voća! Trk svi u Fabriku Zabave po svoje ulaznice! 😊🙌🏻🎆🌈🎉

Uskršnje igrarije u fabrici zabave

Dragi naši, pozivamo vas da u zabavnoj, veseloj i razigranoj atmosferi u Fabrici Zabave obeležimo najradosniji hrišćanski praznik – Uskrs.
U četvrtak, 13. aprila od 18h, najzabavnija igraonica u gradu za mališane je pripremila lutkarsku predstavu, mađioničara, super posluženje za sve goste, i naravno, uskršnju igricu – Potragu za jajima iznenađenja!
Rezervišite svoje mesto na našoj uskršnjoj zabavi – lično u igraonici ili putem direktne poruke u naš Inbox. Radujmo se zajedno!
Cena ulaznice: 600 rsd

Prvi porodični festival Fabrike zabave!

Dobrodošli! 👨‍👩‍👧‍👦🎁🎉🏀🎤1️⃣‼️💓